Çoxları platformanın sürətindən, dizaynından
Salam əziz rəylər oxuyanlar və təcrübəli istifadəçilər! Mən tez-tez müxtəlif onlayn platformalar haqqında rəylər oxuyur, istifadəçilərin fikirlərini, müşahidələrini, təkliflərini öyrənirəm. Çoxları platformanın sürətindən, dizaynından, məzmunundan danışır, amma bir məqamı çox az adam qeyd edir – platformanın istifadəçi məlumatlarını nə qədər müddət saxlaması. Bəzi platformalar istifadəçi hesabı bağlandıqdan sonra da məlumatları illərlə saxlayır, bəziləri isə müəyyən müddətdən sonra avtomatik silir. Mənə elə gəlir ki, istifadəçi məlumatlarının saxlanma müddəti barədə platforma aydın məlumat verməli, istifadəçi də öz məlumatlarının silinməsini tələb edə bilməlidir. Azərbaycanda bu məsələyə aydınlıq gətirən, şəffaf siyasət yürüdən platformalar hansılardır? Kimsə bu barədə öz təcrübəsini bölüşə bilərmi? Çox minnətdar olaram.

Yeni il başlayanda mən özümə bir söz verdim: hər ay ən azı bir yeni maraqlı platforma tapmaq. Bu sözümə indiyədək sadiq qalmışam. Bu ay da kəşfimi etdim. Həmin platforma ünvanındadır. Bu saytı ilk dəfə açanda onun nə qədər xüsusi olduğunu anladım. Burada hər şey o qədər mükəmməl təşkil olunub ki, insan heç bir çətinlik çəkmir. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər zəngin olduğunu gördüm. Bu, sadəcə bir sayt deyil, bu, bir aləmdir. Bu aləmə hər dəfə daxil olanda yeni bir şey kəşf edirəm. Bu, mənim üçün çox maraqlıdır. Mən bu platformanı artıq bir neçə həftədir istifadə edirəm və hələ də onun bütün imkanlarını tam öyrənməmişəm. Bu, mənə yeni il sözümü yerinə yetirmək üçün əla fürsət verdi. Mən bu kəşfimi sizinlə bölüşərək, bəlkə siz də öz kəşflərinizi etməyinizə kömək olar. Ümid edirəm bu platforma sizə də xoş anlar
.